Matomsorgsprisen
Kjenner du noen som gjør en ekstra innsats for god matomsorg i institusjoner eller kantiner?
Juryen ser etter kandidater som:
- bedrer måltidskvaliteten på måltidet med tanke på råvarer og ernæring
- ser nytten og viktigheten av å ha trivsel rundt måltidet
- gjør nyskapende arbeid som kan komme hele kokkfaget til gode
- aktivt sørger for å heve og utnytte medarbeidernes kompetanse
- systematisk arbeider for et godt arbeidsmiljø
Har du er forslag?
Begrunnet forslag sendes til post@matomsorg.no
Matomsorgsprisen
- utgis av Kost- og ernæringsforbundet og fagbladet Horeca.
- Hensikten er å støtte og motivere fagpersoner som bidrar til nyskapning og kvalitetsheving innen matomsorg.
- Prisen består av et originaldesignet diplom og et kunstverk gitt av Horeca, samt et stipend på 30 000 kroner gitt av Kost- og ernæringsforbundet og TINE SA.
Tidligere vinnere
2024: Ronny Nilsen ved NKS Olaviken sykehus
2023: Hovedkjøkkenet på Ullevål sykehus v/seksjonsleder Egil Brevik
2022: Norske Kokkers Landsforening
2021: Avdeling for kjøkken og matomsorg i Lillestrøm kommune v/ Vegar Bakken-Løvaas
2020: Kjøkkenet ved Granly Stiftelse
2019: Ida Kristiansen, klinisk ernæringsfysiolog ved Stavanger Universitetssykehus
2018: Montebellosenteret ved Hanne Finstad
2017: Ronald Takke, Glomstua omsorgssenter, Molde
2016: Pål H Stenberg, Forsvaret
2015: Hundsund Skolerestaurant ved Liselotte Bjelke, Bærum
2014: Bjørn Erik Vangen, Fosen folkehøgskole
2013: Bærum storkjøkken ved tjenesteleder Hanne Hagen Jensen
2012: Nils Terje Tangnes, Steffensrud Rehabiliteringssenter AS
2011: Heracleum bo- og behandlingssenter, Tromsø ved kjøkkensjef Linda Pedersen Vik og Reidun Pedersen, Heracleum Venner
2010: Henning Stordal, Fazer Food Service
2009: Gunnar Kvamme, St. Olavs hospitalt
2008: Janicke Gurijordet, Nøtterøy Sentralkjøkken
2007: Harald Birkeland, ISS Catering
2006: Albert Brouweer, Sunndal kommune