Se Kost- og ernæringsforbundets webinar-serie om spesialkost

Leder i Kost- og ernæringsforbundet, Arnt Steffensen.
Leder i Kost- og ernæringsforbundet, Arnt Steffensen.

Mange pasienter på sykehus og sykehjem trenger tilrettelagt kost, det som gjerne kalles spesialkost. Alle som arbeider med mat på institusjoner trenger god og oppdatert kunnskap om dette.

Kost- og ernæringsforbundet har derfor laget en serie korte webinarer om temaet. Vi håper det kan være til nytte for ernæringskokker, kjøkkenassistenter, matverter, helsefagarbeidere, sykepleiere og andre som arbeider med mat og måltider på institusjon.

Kost- og Ernæringsforbundet i Delta er yrkesorganisasjonen for deg som jobber med ernæringsbasert matlaging. Vi ivaretar dine yrkesfaglige interesser.

Vi arbeider for deg som jobber på sykehus og sykehjem, i kantiner, folkehøgskoler, i næringsmiddelindustrien o.l.

Vårt mål er å synliggjøre den betydningen et riktig kosthold har både for helse og trivsel. Vi ønsker å vise betydningen av det viktige arbeidet våre medlemmer gjør rundt om i landet.

Vil du vite mer om Kost- og ernæringsforbundet i Delta? Klikk her

Episode 1

 

Episode 2 


Episode 3


Episode 4


Episode 5


Episode 6