Medlemsfordeler for unge i Delta

Gjensidige har gode tilbud for deg som er ung. Blant annet YS Innbo, en innboforsikring som dekker knust mobilskjerm og stjålne sykler (også el-sykkel).
Gjensidige har gode tilbud for deg som er ung. Blant annet YS Innbo, en innboforsikring som dekker knust mobilskjerm og stjålne sykler (også el-sykkel).

Som medlem av Delta og Delta Ung er det mange rabattavtaler du kan ta i bruk. Disse gjør at du kan spare inn litt ekstra, og de sikrer deg dersom ulykken først er ute.

Noen av avtalene for deg som ung er:

Gjensidige

Gjensidige har gode tilbud for deg som er ung. Blant annet YS Innbo, en innboforsikring som dekker knust mobilskjerm og stjålne sykler (også el-sykkel), Boliglån Ung, med bedre rente for YS-medlemmer, bilforsikring med rabatt for deg som er ung og tannhelseforsikring.

>> Les mer om de ulike forsikringsavtalene og YS Ung-avtalene.

Nordea Direct

Hos medlemsbanken, Nordea Direct, har du som er under 34 år ekstra gode fordeler. Du får blant annet bankens laveste rente på lån til første bolig og gebyrfri dagligbank.

>> Les mer om dine bankfordeler her

Kinoklubb Norge

Deltamedlemmer får avslag på medlemskapet i Kinoklubben Norge som gir deg gode priser på utvalgte kinofilmer. Du kan dermed ta deg en velfortjent pause fra hverdagen på kino, med god samvittighet.

>> Les mer

Stipend

Som medlem i Delta har du muligheter til å søke stipend til videreutdanning og kurs, slik at du kan få utviklet din kompetanse innenfor ditt yrkesfelt.

For å søke stipend må ha vært må ha vært ordinært, betalende medlem i minst fem måneder. 

>> Les mer

Milrab

Er du glad i å være ute, bevege deg og ikke minst opptatt av kvalitet på utstyret ditt? Vi har en avtale med nettbutikken Milrab, som gir deg tilgang på de beste prisene på personlig utstyr tilpasset outdoor, trening og taktisk bruk, i tillegg til månedlige spesialtilbud. 

>> Les mer

ESSO

ESSO-avtalen gjør at du får rabatter på pumpeprisen på drivstoff. Du får også tilbud på bilvask slik at bilen din kan være ren og pen hele året. 

>> Les mer

 

>> Les mer om vilkår og andre rabattavtaler du kan benytte deg av som Delta-medlem.