17. juni 1948 ble Kost- og ernæringsforbundet, eller De norske sykehuskjøkkensjefers forening som det het de første årene, grunnlagt. Forbundet fyller dermed 70 år i år, og 15. juni markeres dette med jubileumskonferanse med påfølgende festmiddag

Program

Kl. 09:30
Velkommen til Kost- og ernæringsforbundets 70-årsjubileum!
Kulturelt innslag

Kl. 09:45
Åse Michaelsen, eldre- og folkehelseminister
Norges første eldreminister orienterer om kvalitetsreformen Leve hele livet, der mat og ernæring er en av bærebjelkene. Regjeringens eldrereform iverksettes i 2019.

Kl. 10:15        
Erik Kollerud, leder i Delta
Jubileumshilsen

Kl. 10:30
Linda Granlund, divisjonsdirektør for folkehelse i Helsedirektoratet
Helsedirektoratet arbeider med forebyggende folkehelse. Vi hører om utfordringene Norge møter framover, og hvordan vår yrkesgruppe kan bidra.

Kl. 11:00
Pause

Kl. 11:30
Arnt Steffensen, leder i Kost- og ernæringsforbundet
Forbundets medlemmer har en unik kjøkken- og ernæringskompetanse som samfunnet bør utnytte i større grad. Hvordan kommer vi dit?

Kl. 12:00
Anne Kristin Vie, fagdirektør for offentlige tjenester og helse i Forbrukerrådet
Forbrukerrådet og Kost- og ernæringsforbundet har hatt et tett samarbeid om offentlige måltider de siste årene: «Appetitt på livet for ulike aldre».

Kl. 12:30
Ingebjørg Skjølsvold, tidligere kjøkkensjef ved Rikshospitalet
Hun har lang fartstid i forbundet og har sett utviklingen innen offentlig kjøkkendrift på nært hold over flere tiår. Ingebjørg holder jubileumsforedraget.

Kl. 13:00
Lunsj

Kl. 14:00
Heidi Klefstad, daglig gleder
«Velg å være en daglig gleder! Et foredrag om arbeidsglede». Heidi er en sprudlende foredragsholder som tar for seg viktigheten av godt humør og positiv tankegang i hverdagen. Løst og ledig forteller hun hvordan man kan bruke glede for å oppnå det man ønsker i både arbeid og privat.

Kl. 16:00
Avslutning

---------

Kl. 18:30
Festmiddag
Dannet oppvarming med aperitiff og muntre toner fra koret Koriander før vi slår ut håret og feirer oss selv med festmiddag, festtaler og festivitas! 

Om konferansestedet

Konferansen finner sted på Thon Hotell Oslofjord i Sandvika litt utenfor Oslo. Flytoget stopper i Sandvika, og hotellet ligger 10–15 minutters spasertur fra stasjonen.

Påmelding og informasjon

  • Påmelding til post@matomsorg.no
  • Ved spørsmål, ring Bente Faustino på 947 92 920

Velkommen!

Illustrasjonsfoto: Shutterstock