Delta-medlemmer får hjelp av advokat til private problemer

Økonomisk oppgjør etter samlivsbrudd, arv eller feil på eiendom er saker som advokatfirmaet Hammervoll Pind kan hjelpe til med. Delta-medlemmer får gunstig timepris hos advokatfirmaet.
Økonomisk oppgjør etter samlivsbrudd, arv eller feil på eiendom er saker som advokatfirmaet Hammervoll Pind kan hjelpe til med. Delta-medlemmer får gunstig timepris hos advokatfirmaet. Foto: Colourbox

Dersom du har behov for advokathjelp i saker som ikke angår din arbeidsgiver, får Delta-medlemmer nå advokathjelp til reduserte priser. Første telefonsamtale eller kontakt med advokat om saken, er gratis.

HP_logo_sort

Hvis du har behov for mer hjelp etter den første kontakten, får du rabatt hos Advokatfirmaet Hammervoll Pind. Timeprisen er 1.400,- kroner pluss mva, det vil si kroner 1.750,- per time inklusiv mva. Ordinære timepriser for andre kunder er 2250,- til 3125,- kroner. 

Dette er noe av det du kan søke hjelp til:

Bolig eller fritidsbolig:

Er du uheldig ved kjøp eller salg av bolig eller fritidseiendom, eller får problemer med håndverkere eller naboer, kan det oppstå behov for advokat.

Bil eller båt

I etterkant av bil- og båtkjøp kan selger og kjøper være uenige om tilstanden er som avtalt, eller om det foreligger mangler. En advokat kan gi råd om hva du bør gjøre videre.

Arvesaker

Mange har behov for hjelp på dette området. Advokaten kan gi råd og setter opp testament, og kan ved behov representere deg i arveoppgjøret. Det kan for eksempel dreie seg om saker hvor det er tvil om et testament er bindende, eller hvor et arveoppgjør ser ut til å bli så urimelig at du ikke vil godta det.

Skilsmisseoppgjør

Advokaten gir råd om hvordan du bør forholde deg. Du kan også få hjelp til å finne en økonomisk løsning med den tidligere samboeren/ektefellen. Dersom det ikke er mulig å få til en god avtale, kan advokaten ta saken til rettssystemet.

Næringsvirksomhet

Driver du eget foretak, kan det ofte oppstå behov for hjelp fra advokat. Det kan være uenigheter i forbindelse med leie av lokaler, problemer med ansatte, kunder eller leverandører, offentlige myndigheter, og lignende.

Andre saker

Hammervoll Pind bistår privatpersoner og næringsdrivende med de fleste typer juridiske problemer. Ta kontakt for å finne en løsning.

Hvis saken din haster, vil Hammervoll Pind hjelpe deg umiddelbart over telefon. Hastevurderinger skal normalt gis innen tre timer.

Arbeidsliv eller privatliv?

Delta hjelper alle medlemmer med konflikter som oppstår i arbeidslivet. Hammervoll Pind kan bistå med problemer i privatlivet.

Er du i tvil om du trenger advokathjelp, ta kontakt med Delta Direkte på tlf, e-post eller chat.

Som medlem eller tillitsvalgt i Delta kan du alltid kontakte din tillitsvalgt eller rådgivningstjenesten Delta Direkte når du har spørsmål og problemer knyttet til ditt arbeidsliv.