Delta avlyser kurs og arrangementer grunnet koronavirus

Kurs og arrangementer i regi av Delta fram til 1. mai avlyses for å hindre spredning av koronaviruset. Vedtaket omfatter planlagte kurs og arrangementer nasjonalt, regionalt og lokalt.
Kurs og arrangementer i regi av Delta fram til 1. mai avlyses for å hindre spredning av koronaviruset. Vedtaket omfatter planlagte kurs og arrangementer nasjonalt, regionalt og lokalt. Foto: Colourbox

Kurs og arrangementer i regi av Delta fram til 1. mai avlyses for å hindre spredning av koronaviruset.

– Vi har mange medlemmer som jobber i spesialisthelsetjenesten, i kommunal pleie og omsorg samt i privat helsetjeneste. Vi ønsker hverken å sette dem eller deres brukere og pasienter i en unødig fare og gjør vårt for å bremse smittefaren. Derfor avlyser vi våre arrangementer og kurs fram til 1. mai, sier Deltas forbundsleder Lizzie Ruud Thorkildsen.

Også lokale arrangementer

Delta_Lizzie Ruud Thorkildsen
Deltaleder Lizzie Ruud Thorkildsen

Deltas hovedstyre fattet vedtaket mandag kveld under et ekstraordinært styremøte. Vedtaket omfatter planlagte kurs og arrangementer nasjonalt, regionalt og lokalt.

– Delta har ikke vært i en slik situasjon tidligere, og vi har ikke svar på alle spørsmål nå. Vi ber våre medlemmer og tillitsvalgte følge med på råd fra helsemyndighetene og arbeidsgiver, sier Ruud Thorkildsen.

–  For noen er spredningen av koronaviruset svært bekymringsfullt. Vi er derfor opptatt av at vi alle tar et ekstra samfunnsansvar, sier Deltas leder.

Delta.no blir oppdatert med informasjon om hvordan Delta håndterer situasjonen videre.

De som er påmeldt kurs og arrangementer som nå avlyses, vil få informasjon fra kurs- og arrangementsansvarlig så snart som mulig.

Delta vil se på muligheter for å gjennomføre kurs og arrangementer digitalt der det er mulig.

Følg råd fra helsemyndighetene

Delta oppfordrer alle til å følge råd fra helsemyndighetene. Du finner oppdaterte råd for innbyggere og for helsepersonell på Folkehelseinstituttets nettsider.